هم‌افزایی درون‌گروهی میان شرکت‌های تابعه شستا؛

در راستای تحقق اهداف کلان شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در شرکت‌های تابعه، نشستی با حضور مدیران عامل هلدینگ سیمان تامین و هلدینگ سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی برگزار شد.

این جلسه روز دوشنبه 15 اردیبهشت ماه 1404 به میزبانی هلدینگ PIIC با حضور محمدرضا محمدی، سرپرست هلدینگ سیمان تأمین، امیرحسین پهلوان، سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی (PIIC Group)، علی صیادزاده، مدیرعامل شرکت صنایع لاستیکی سهند، حامد دادگسترنیا، سرپرست شرکت فنی مهندسی نگهداشت‌کاران و جمعی از معاونین و مدیران ارشد مجموعه‌های تابعه برگزار شد و محور اصلی آن بر تقویت همکاری‌ها و هم‌افزایی‌های درون‌گروهی تمرکز داشت.

در این نشست، محمدرضا محمدی مدیرعامل سیمان تأمین، با اشاره به اهمیت تعاملات میان‌سازمانی در درون گروه شستا، بر توسعه همکاری‌های مشترک تأکید کرد و اظهار داشت: یکی از راهکارهای مؤثر برای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، انجام پروژه‌ها و تأمین نیازها از طریق ظرفیت‌های درونی مجموعه شستا است که این رویکرد می‌تواند با کاهش وابستگی به منابع خارج از گروه، شفافیت مالی و عملیاتی را افزایش داده و از بروز فساد جلوگیری کند.

محمدی با اشاره به آمادگی هلدینگ سیمان تامین در افزایش تعاملات درون گروهی و هم‌افزایی ادامه داد و افزود: ما در هلدینگ سیمان تأمین از این همکاری‌ها حمایت می‌کنیم و آمادگی داریم با امضای تفاهم‌نامه‌های مشخص، مسیر این نوع تعاملات را تسهیل و تقویت کنیم.

در ادامه، امیرحسین پهلوان، سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی نیز ضمن تشریح توانمندی‌های متنوع و راهبردی شرکت‌های زیرمجموعه PIIC، تأکید کرد: اعتقاد ما بر این است که ارزش‌آفرینی و سود حاصل از فعالیت‌های اقتصادی باید در درون مجموعه شستا حفظ شود و به‌طور مستقیم به ذی‌نفعان اصلی این سرمایه‌ها، یعنی بازنشستگان تأمین اجتماعی، بازگردد.

وی با تاکید بر حفظ سرمایه‌های درون گروهی و توسعه آن در دیگر شرکت‌های تابعه شستا افزود و تشریح کرد: اگر بتوانیم با مدل‌های شفاف و مؤثر در قالب همکاری‌های درون‌سازمانی فعالیت کنیم، قطعاً می‌توانیم الگویی موفق در سطح شرکت‌های تابعه شستا ارائه دهیم و این الگو را با دیگر هلدینگ‌ها و شرکت‌های این قطب بزرگ اقتصادی به اشتراک بگذاریم.

همچنین در این جلسه، علی صیادزاده، مدیرعامل صنایع لاستیکی سهند، و حامد دادگسترنیا، سرپرست شرکت نگهداشت‌کاران، گزارشی از ظرفیت‌ها، توانمندی‌های تخصصی و پروژه‌های در حال اجرای شرکت‌های متبوع خود ارائه کردند و با اشاره به آمادگی کامل برای ورود به پروژه‌های مشترک در سطح گروه شستا، بر استفاده حداکثری از توان داخلی برای ارتقای سطح خدمات، کاهش هزینه‌ها و خلق ارزش تأکید داشتند.

این نشست در مجموع به‌عنوان گامی عملی در جهت تحقق هم‌افزایی واقعی در شستا ارزیابی شد؛ هم‌افزایی‌ای که با هدف افزایش بهره‌وری، جلوگیری از هدررفت منابع و بازگرداندن منافع به بدنه اصلی تأمین اجتماعی می‌تواند الگوی موفقی در ساختار اقتصادی کشور باشد. توافق اولیه برای تدوین و امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک میان شرکت‌های حاضر در جلسه نیز از دیگر دستاوردهای مهم این نشست به شمار می‌رود.