وجیه‌الله جعفری، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت از معدن کارخانه سیمان بجنورد بازدید به عمل آورد. در این بازدید که مدیرعامل شرکت سیمان بجنورد، رئیس معادن اداره صمت خراسان شمالی و رئیس نظام مهندسی معدن خراسان شمالی و مدیران فنی شرکت سیمان بجنورد ایشان را همراهی می کردند، جعفری از نزدیک در جریان روند استخراج، ظرفیت‌ها، چالش‌ها و برنامه‌های توسعه معدن شرکت سیمان بجنورد قرار گرفتند.

سیدحسن معصومی مدیر عامل شرکت سیمان بجنورد، ضمن خیرمقدم به میهمانان، با ارائه گزارش جامعی از عملکرد معدن، به تشریح برنامه‌های آتی این مجموعه برای افزایش استخراج و بهینه‌سازی فرآیندها پرداخت و همچنین ایشان به مشکلات واگذاری عرصه منابع طبیعی، طرح اکتشاف تفصیلی، اصلاح طرح بهره‌برداری و خرید قطعات یدکی تامین از خارج نیز اشاره نمودند.

در ادامه، جعفری، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت بر لزوم رفع موانع تولید در بخش معدن، تسریع در صدور پروانه‌های بهره‌برداری و حمایت از سرمایه‌گذاری در این بخش تاکید کرد و افزود: وزارت صمت در راستای سیاست‌های کلان دولت از همه طرح‌هایی که منجر به افزایش تولید و ایجاد اشتغال‌زایی در بخش معدن شود، حمایت می‌نماید.