در روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴، شرکت سیمان فارس میزبان اعضای هیئت مدیره کانون به ریاست ذنوبیتبار، رئیس محترم کانون شوراهای اسلامی کار استان فارس، و هیئت همراه ایشان بود. این بازدید با هدف بررسی وضعیت نیروی انسانی، تعامل با مدیران شرکت و آشنایی نزدیک با روند تولید و چالشهای پیشرو صورت گرفت.
در ابتدای این برنامه، جلسهای با حضور مدیرعامل شرکت سیمان فارس، داود اکبری برگزار شد. در این نشست، مدیر تولید، مدیر حراست، مدیر منابع انسانی و اعضای شورای اسلامی کار شرکت نیز حضور داشتند.
اکبری ضمن خوشآمدگویی به مهمانان، گزارشی از قدمت شرکت، تعداد پرسنل، و اقدامات انجامشده در حوزه رفاهیات کارکنان و خانوادههای ایشان، ارائه داد، موضوعاتی نظیر شرایط مشاغل سخت و زیانآور، مسائل مرتبط با بازنشستگی پرسنل، و برخی چالشهای منابع انسانی مطرح.
ذنوبیتبار با تأکید بر اهمیت تأمین مسکن مناسب برای پرسنل در منطقه خرامه، این موضوع را یکی از اولویتهای اساسی پروژه جدید دانستند و خواستار توجه ویژه مسئولان به این نیاز شد.
دیدگاهتان را بنویسید