داود گرشاسبی؛ فرماندار تبریز از شرکت سیمان صوفیان بازدید کرد و با محمد ارشد؛ مدیر عامل این شرکت دیدار و به بحث و گفتگو پرداختند.

محمد ارشد مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان در این جلسه ضمن خوشآمد گویی به فرماندار تبریز، گزارشی از عملكرد شركت و آمار تولید، فروش و تحویل محصولات و همچنین پیشرفت های این شرکت ارائه کردند.

محمد ارشد در این دیدار گفت: قوی ترین پتانسیل شرکت سیمان صوفیان، وجود منابع انسانی کارآمد است و امیدوارم در سایه اهتمام، وحدت و همدلی تمامی همکاران زحمتکش، با برنامه اهداف و استراتژی های در نظر گرفته شده و رفع موانع و مشکلات موجود بتوانیم با تولید انواع محصولات، زمینه های سود آوری بیشتر و رضایتمندی مشتریان را فراهم آورده و در نهایت در خدمت پروژه های عمرانی و مردم عزیز استان باشیم.

داود گرشاسبی فرماندار تبریز نیز در این بازدید از تلاش های صورت گرفته در شرکت سیمان صوفیان در خصوص تلاش کارکنان این شرکت برای تولید و سودآوری سیمان تشکر و قدردانی کردند.