ساخت یک‌هزار واحد مسکن کارگری سیمان شاهرود، با حضور وزیر کار آغاز شد

فهرست مطالب

آغاز عملیات اجرایی پروژه ۱۰۰۰ واحد مسکونی ویژه کارکنان کارخانه سیمان شاهرود در دولت‌آباد شاهرود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر میدری، در مراسمی در منطقه دولت‌آباد شاهرود کلنگ آغاز عملیات اجرایی پروژه ساخت یک‌هزار واحد مسکونی ویژه کارکنان کارخانه سیمان شاهرود را به زمین زد و از برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه بازدید کرد. در این مراسم همچنین کولیوند، استاندار سمنان؛ عجم، نماینده مردم شاهرود و میامی؛ آصفری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود؛ و حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقای امینی، امام جمعه شهرستان، به همراه دیگر مسئولان کشوری و استانی حضور داشتند.

مدیرعامل شرکت سیمان شاهرود، محمدرضا بازوی، در سخنانی به عملکرد مالی شرکت اشاره کردند و رقم ۷۵۰ میلیارد تومان سود خالص سال گذشته را به‌عنوان نشانه‌ای از توان مالی و ظرفیت سرمایه‌گذاری شرکت مطرح نمودند. ایشان همچنین بر نقش شرکت در ایجاد اشتغال تأکید کردند و اعلام شد که فعالیت‌های شرکت برای حدود ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۲۵۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم فراهم کرده است.

شرکت مالک حدود ۲۲۰ هکتار زمین در منطقه است و تغییر کاربری ۲۵ هکتار از این اراضی برای ساخت مسکن کارکنان تصویب شده است. اجرای پروژه به‌صورت فازبندی‌شده (فاز ۱، ۲ و ۳) برنامه‌ریزی شده تا تحویل واحدها مرحله‌ای و با برنامه‌ریزی دقیق انجام شود و روند ساخت با همکاری شرکت‌های ساختمانی وابسته تسریع یابد. هم‌زمان برنامه‌هایی برای توسعه صنعتی از جمله راه‌اندازی نیروگاه ۱۳ مگاواتی، پروژه‌های بازیافت حرارتی و تولید محصولات بتنی پیش‌ساخته اعلام شد که می‌تواند به افزایش ظرفیت تولید و تسریع در اجرای پروژه‌ها کمک کند.

وزیر محترم کار بر ضرورت همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط استانی و کشوری برای تسهیل روند اجرایی، تأمین منابع مالی و پشتیبانی فنی تأکید کردند و خواستار شفافیت در زمان‌بندی فازها و اطلاع‌رسانی منظم به کارکنان و ذی‌نفعان شدند.

مقالات مرتبط
Please select listing to show.
💬

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید

دیدگاه شما پس از بررسی توسط مدیر در سایت منتشر می‌شود

دیدگاه‌های کاربران 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفری باشید که نظر می‌دهد!