کنفرانس خبری سیمان فارس، با حضور جمعی از مسئولان شهری و استانی در محل پروژه انتقال کارخانه سیمان فارس به شهرستان خرامه برگزار شد. این نشست خبری با حضور کراماتی فرماندار شیراز، زارع، عضو شورای اسلامی شهر شیراز و رئیس کمیسیون خدمات شهری و خلیلی رئیس کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها همراه بود.

در ابتدای جلسه، موسوی، مدیرعامل شرکت سیمان فارس گزارشی جامع از روند اجرای پروژه ارائه داد. وی اعلام کرد که در آذرماه ۱۴۰۴ جهشی بی‌سابقه در برگزاری مناقصات و خریدهای داخلی و خارجی به ارزش ۲ همت صورت گرفته است و پیشرفت‌های چشمگیری در بخش‌های ساخت و نصب تجهیزات مکانیکی، سازه‌های فلزی و فعالیت‌های ساختمانی حاصل شده که نشان‌دهنده سرعت و جدیت در اجرای پروژه می‌باشد.

موسوی در ادامه به چالش‌ها و موانع پیش رو اشاره کرد و مهم‌ترین مشکلات پروژه را مربوط به برق‌رسانی به محل کارخانه، تأمین آب دوران بهره‌برداری، واگذاری معادن مورد نیاز دانست. وی افزود که شرکت سیمان فارس به‌عنوان کارخانه جدیدالاحداث فعالیت نمی‌کند، بلکه در حال طرح انتقال به شهرستان خرامه است. این انتقال باید بر اساس قانون هوای پاک انجام پذیرد و طبق آیین‌نامه اجرایی تبصره ماده ۱۴ این قانون، تمامی الزامات قانونی دستگاه‌های ذی‌ربط باید در فرآیند انتقال رعایت و اجرا شود. موسوی تأکید کرد که برای انتقال واحدها می‌بایست حداکثر مشوق‌ها در نظر گرفته شود، امکانات و زیرساخت‌ها با اولویت تخصیص یابد و تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار پروژه قرار گیرد و وظیفه حاکمیتی ادارات مختلف مرتبط با این پروژه ایجاب می‌کند که صددرصد وظایف قانونی خود را انجام دهند.

در ادامه زارع، عضو شورای اسلامی شهر شیراز پیشنهاد داد که جلسه‌ای با حضور نمایندگان شهرستان شیراز، نماینده شهرستان‌‌های سروستان، خرامه و کوار با وزیر نیرو برگزار شود تا موضوع شبکه انتقال برق و مشکلات مرتبط با آن به‌صورت فوری و جدی پیگیری و حل شود.

کراماتی فرماندار شیراز نیز در سخنان خود افزود که شبکه انتقال برق به پروژه سیمان خرامه دارای اولویت بالا و اهمیت ویژه‌ای است و باید با همکاری و هماهنگی برق منطقه‌ای این موضوع در اسرع وقت مرتفع گردد.

این کنفرانس خبری علاوه بر ارائه گزارش پیشرفت پروژه، فرصتی برای طرح چالش‌ها و تأکید بر الزامات قانونی و زیرساختی بود و مقرر شد هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی صورت گیرد تا روند انتقال کارخانه با سرعت و کیفیت مطلوب ادامه یابد.