نشست کمیته پدافند غیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین (سیتا) با حضور عبیات، عضو موظف هیئت‌مدیره و معاون فنی‌مهندسی شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین (سیتا)، سردار ساسانی، جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور، امیر ملک، معاون امور صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور و سردار قمی، معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، همچنین محمد ارشد؛ مدیرعامل، معاونین و مدیران در شرکت سیمان صوفیان برگزار گردید.

محمد ارشد، مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان، در این بازدید ضمن خوشامدگویی به میهمانان، گزارش مبسوطی از فعالیت‌ها و عملکرد سال گذشته و ماه‌های اخیر سال جاری ارائه کرده و گفت: مدیران، رؤسا، سرپرستان و کارکنان این شرکت با روحیه جهادی و تلاش شبانه‌روزی، دلسوزانه برای تداوم جریان کار و تولید و خدمت‌رسانی به میهن عزیزمان فعالیت می‌کنند.

ارشد به اقدامات انجام‌شده و فعالیت‌های زیرساختی در زمینه پدافند غیرعامل اشاره کرده و افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم جهت ایجاد یک سیستم پیشگیرانه قبل از وقوع حوادث و آمادگی کامل تیم مدیریت بحران تدوین شده است که توسط کمیته پدافند غیرعامل شرکت در طول سال اجرا خواهد شد. همواره باید سطح آمادگی و هماهنگی خود را ارتقا دهیم تا در مواجهه با حوادث دچار سردرگمی و ناهماهنگی نشویم.

سردار ساسانی، جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور، هدف از برگزاری این نشست را ارتقای سطح آمادگی در زمان بحران و شرایط اضطراری عنوان کرده و گفت: با توجه به شرایط حساس کنونی و تهدیدات دشمنان، باید تمرکز بر موضوعاتی همچون HSE، آموزش، حملات سایبری و به‌روزرسانی نرم‌افزارها و سخت‌افزارها جدی‌تر از قبل صورت پذیرد.

عبیات، عضو موظف هیئت‌مدیره و معاون فنی‌مهندسی شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین (سیتا)، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام‌گرفته در خصوص تولید و بودجه محقق‌شده و همچنین اقدامات در زمینه پدافند غیرعامل اظهار داشت: این نشست‌ها به‌منظور دستیابی به اهداف مدیریت بحران، کنترل حادثه، بررسی آمادگی عملیاتی تجهیزات و کارکنان، بررسی آمادگی تیم مدیریت بحران، اتخاذ تصمیم سریع و به‌موقع و همچنین شناسایی ضعف‌ها و کمبودها و برنامه‌ریزی‌های لازم جهت رفع آن‌ها و ایجاد یک سیستم پیشگیرانه قبل از وقوع حوادث برگزار می‌شود و باید تداوم داشته باشد.